active trail

Puhutaan leikistä ja kehityksestä. Active Trail -tuotesarja on leikkiväline, joka yhdistää kiipeilyn, hyppimisen ja tasapainottelun – kaikki yhdessä moduulijärjestelmässä, joka on suunniteltu edistämään lasten fyysistä kehitystä leikinomaisella tavalla.

Active Trail ei ole pelkästään leikkiväline, vaan se on paikka, jossa lapset voivat tutkia ja kehittää itsetuntoaan, ryhtiään ja yhteistyökykyään sarjalla hauskoja ja haastavia aktiviteetteja. Hyppäämällä ”saarelta” toiselle ja leikkimällä ”älä kosketa maata”, jännitys kasvaa ja leikkimahdollisuudet ovat monet.

 

Mutta se ei ole pelkkää leikkiä, vaan myös oppimista. Active Trail integroi jokaiseen aktiviteettiin pedagogisen arvon, mikä tekee leikistä paikan kasvulle ja oppimiselle. Harjoittelemalla voimaa, tasapainoa ja yhteistyötä, moduulijärjestelmä kannustaa aktiivisuuteen ja yhteiseen leikkiin. Ja tiedämme, että lasten on oltava aktiivisia – tutkimukset ovat osoittaneet sen kerta toisensa jälkeen. Active Trailista tulee luonnollinen osa heidän päiväänsä kun liikutaan ja pidetään hauskaa samalla.

Mitä tulee suunnitteluun ja materiaalivalintaan, vaihtoehtoja on runsaasti. Järjestelmä voidaan räätälöidä yksityiskohtaisesti vastaamaan tarpeitasi ja toiveitasi. Valitse materiaaleja, kuten kyllästetty mänty, luonnollinen tai öljytty lehtikuusi, sekä erilaisia metallipylväitä – galvanisoituja, maalattuja tai ruostumattomia.

active trail

Ymmärrämme, että jokainen lapsi on uniikki ja kehittyy omassa tahdissaan. Siksi järjestelmämme on jaettu eri vaikeusasteisiin, joissa asteikko ulottuu 1:stä 3:een.

Löydä Active Trail tänään ja anna leikin alkaa!

 

>>Tutustu esterata-valikoimaamme