ACTIVE PEOPLE ARE HAPPY PEOPLE

 

Haplen perustajilla on visio auttaa lapsia ja aikuisia olemaan aktiivisia ja onnellisia.

Lapset tarvitsevat ja heillä on oikeus leikkiä turvallisessa ja innostavassa ympäristössä. Heidän tulee pystyä käyttämään kykyjään ja leikkimään yhdessä muiden lasten kanssa. Haple-tiimi työskentelee jatkuvasti luodakseen tuotteita, joilla on korkea leikkiarvo ja jotka ovat kestäviä ja turvallisia. Uskomme, että leikkivälineiden tehtävänä on virkistää leikkimistä ja herättää lasten mielikuvitus.

Koska tutkimuksella on todettu, että liikunta parantaa hyvinvointiamme, haluamme olla mukana varmistamassa, että ihmisillä on jo nuoresta iästä lähtien mahdollisuus luoda pohjaa aktiiviselle elämäntavalle.

Laatu

Turvallisuus

Luotettavuus

Hyvinvointi

Haple valmistaa korkealaatuisia tuotteita, jotka selviävät Pohjoismaiden vaihtelevista vuodenajoista. Leikkivälineissä käytetty materiaali on kestävää ja huolellisesti valittua. Valmistamme laitteita, jotka täyttävät korkeat standardit ja turvallisuusvaatimukset.

Kuntien, lasten ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja teemme jatkuvasti työtä ympäristömme parantamiseksi. Pyrimme rehelliseen ja kaksisuuntaiseen vuoropuheluun kaikkien asiakkaidemme kanssa. Voit luottaa meihin ja leikkivälineihimme. 

Haple syntyi lyhenteestä sloganistamme ”Active people are happy people.” Haple tarkoittaa onnellisia ihmisiä, happy People. Moni Haplen perustajista on kotoisin yhdestä Suomen onnellisimmista kunnista, Luodosta.

Haple pyrkii tarjoamaan kaikenikäisille lapsille aktiivisemman ja onnellisemman arjen. Haluamme auttaa lapsia kehittymään ja tarjota, että heidän mielikuvituksensa pääsee virtaamaan leikkikentillämme.

Suunnittelemme ja luomme intohimolla leikkikenttiä, jotka saavat heidän mielensä osallistumaan leikkiin. Kehitämme leikkipaikoillemme turvallisuusvaatimukset täyttäviä, kestäviä ja aktiivisuutta lisääviä leikkivälineitä. 

OTA YHTEYTTÄ

Jos tarvitset leikkivälineitä, tarkastuksia tai jos sinulla on kysyttävää,
ota meihin yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.