Esteradat

Pulssia nostattavat ja haastavat esteradat lapsille 

Parkourin ja Ninja Warriorin inspiroimat esteradat antavat lapsille mahdollisuuden löytää itse luovia tapoja ylittää esteet. Tämä hauska ja uudenaikainen leikkiväline aktivoi sekä nuorempia että vanhempia lapsia, miksei myös aikuisia? Kaikki voivat hyvin haastamalla itseään ja kehittymällä fyysisesti, iästä riippumatta. 

Tämä on leikkiväline, joka aktivoi sekä nuorempia että vanhempia lapsia!

esterata, leikkipuisto, lekutrustning, hinderbana, leikkivälineet, lekpark, haple
esterata, leikkipuisto, lekutrustning, hinderbana, leikkivälineet, lekpark, haple

Leikkivälineet ovat turvallisia ja testattu EN-1176-standardin mukaisesti, mikä takaa turvallisen leikkiympäristön. 

Innovatiivinen ja Sykettä Nostava Leikkiväline

Tämä innovatiivinen ja sykettä nostava leikkiväline on suunniteltu haastamaan ja vahvistamaan lasten fyysisiä ja henkisiä kykyjä. Monipuoliset esteradat tarjoavat hauskoja ja jännittäviä kokemuksia, jotka innostavat lapsia aktiivisesti liikkumaan ja selviytymään erilaisista haasteista. Tämä leikkiväline on erityisesti suunniteltu kannustamaan lapsia ja nuoria liikkumaan ja pitämään hauskaa samanaikaisesti.

Vahvat ja Turvalliset Leikkivälineet

Laitteet on rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan mahdollisuuden mukauttaa moduuleja ja materiaaleja omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Leikkivälineet ovat turvallisia ja testattu EN-1176-standardin mukaisesti, mikä takaa turvallisen leikkiympäristön. 

Tough Trail, leikkivälineet

kaksi vaihtoehtoa esteradoista

Valikoimastamme löytyy esteratoja pienemmille lapsille (Active Trail) aina vanhemmille lapsille asti (Tough Trail). Eri esteradat on suunniteltu lasten ikä ja kyvyt huomioon ottaen. Active Trail sopii esikouluikäisille lapsille, kun taas Tough Trail on tarkoitettu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. 

Esterada – Active Trail

Innovatiivinen, joustava ja monipuolinen leikkiväline, joka tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia aktiiviseen leikkiin! 

– Yhdistä leikkivälineitä eri tavoin ja luo yksilöllinen esterata, joka sopii leikkipaikalle tai koulun pihalle 

– Active Trail muistuttaa paljon leikkiä ”ei saa koskea maahan”, jota lapset leikkivät hyvin nuoresta iästä alkaen. Lapset voivat hypätä saarelta toiselle, tasapainoilla tolppien välillä ja kiivetä seuraavaan etappiin 

– Radalla pituus, vaikeusaste ja yhdistelmät määritetään oston yhteydessä 

– Active Trail on tuotesarja, joka yhdistää leikkisyyden kiipeilyyn, hyppäämiseen ja tasapainoiluun, parantaen lasten lihasvoimaa ja ketteryyttä

Mitä tulee suunnitteluun ja materiaalivalintaan, mahdollisuudet ovat moninaiset. Järjestelmä voidaan räätälöidä yksityiskohtaisesti vastaamaan tarpeitasi ja toiveitasi. Valitse materiaaleja kuten kyllästetty mänty, luonnollinen tai öljytty lehtikuusi, sekä erilaisia metallipylväitä – galvanoituja, maalattuja tai ruostumattomia.

Esterada – Tough Trail

Tutustu Tough Trailin jännitykseen, jossa moderni design kohtaa seikkailun ja fyysisen aktiivisuuden 10+ ikäisille nuorille. Trendikkäiden lajien, kuten freerunningin ja parkourin inspiroima tuote edistää nuorten terveyttä ja haastaa heitä luovasti hyödyntämään kehoaan. 

– Moderni, urbaani design 

– Urheilullinen suuntaus monilla liikkeellisillä ärsykkeillä trendikkäistä lajeista, kuten freerunning, parkour tai Ninja Warrior 

– Haastavia ja vaativia kiipeilyjä, siirtymiä ja laskeutumisia 10+ kohderyhmälle 

– Kolme värikonseptia valittavana 

– Kestävät materiaalit, erityisesti suunniteltu kovaan käyttöön ja pitkälle käyttöiälle 

– Testattu turvallisuus: leikkivälineet EN 1176 mukaisesti 

Tough Trail tekee leikkipaikoista jälleen houkuttelevan paikan nuorille viettää aikaa, täynnä toimintaa ja liikuntaa. Tough Trail sopii koulupihoille, yleisille alueille, puistoihin sekä urheilu– ja vapaa-ajan keskuksiin. 

esterata, kiipeily, active trail, leikkipuisto, leikkivälineet, haple

Esterata kataloogi

Tässä voit selata esteratakatalogiamme

Ota Yhteyttä

Ota meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta