Mikä on Haple BASIC?  

Haple BASIC on Haplen itse suunnittelema leikkivälinesarjamme. Se on sarja leikkivälineitä, joka olemme kehittäneet kunnallisille ja yleisille leikkipuistoille. Olemme suunnitelleet tämän kokoelman huolellisesti kiinnittäen erityistä huomiota kestävyyteen ja korkeaan laatuun samalla tavoitellen lasten ja nuorten innostamista fyysiseen aktiivisuuteen.  

 

Pohjoismaat inspiraationa 

BASIC-sarjamme ammentaa suunnitteluideansa kauniista pohjoismaisesta luonnosta. Olemme valinneet värejä, jotka tuovat mieleen luonnon rauhan ja harmonian. Kyse on siitä, että annamme lasten kokea ja tutkia ikään kuin he olisivat keskellä metsää tai meren äärellä. 

Kestävä ja pitkäkestoinen ratkaisu 

Meille ei ole kyse pelkästään leikkivälineiden tarjoamisesta – kyse on elämyksestä ja kestävästä ratkaisusta. Uskomme, että hauskojen ja inspiroivien leikkimahdollisuuksien ei tarvitse olla ympäristön kustannuksella. Siksi olemme suunnitelleet BASIC-leikkivälineemme kestäviksi ja pitkäkestoisiksi. Sen sijaan, että vaihtaisi koko leikkivälineen, tuotteillamme on vaihdettavat osat, jotta ne voidaan kierrättää ja säilyttää laatu ajan myötä. 

BASIC-sarjallamme haluamme tehdä vaikutuksen lasten ja nuorten elämään, mutta myös yhteiseen tulevaisuuteemme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme osallistua kestävään leikkivälinetarjontaan ottaen ympäristön huomioon.