HAPLE – yritys tarjoaa innostavia leikki- ja puistovälineitä

Haple Ab Oy aloittaa yhteistyön maineikkaan saksalaisen leikkipaikkavälineiden valmistajan eiben kanssa ja voi nyt tarjota kokonaisratkaisuja leikkipuistoille ja ulkokuntosaleille.

Pedersöressä vuonna 2022 perustettu Haple panostaa kasvuun. Haplella on oma suunnittelemat Basic-leikkivälineet, joita on tarjottu täydentävinä leikkivälineinä lähikuntien leikkipuistoille. Lisäksi Haple tarjoaa palvelu- ja huoltotyötä sekä leikkipuistojen asennus- ja vuositarkastuksia. Uuden yhteistyön myötä Haple vahvistaa mahdollisuuksiaan tarjota kattavia leikki- ja puistovälineitä julkisiin ympäristöihin ja suurempiin yleisiin leikkipuistoihin.

eibe on saksalainen perheyritys, joka tarjoaa leikkipaikkavälineitä, ulkokuntosaleja, ”street workoutia”, parkouria, esteratoja ja puistovälineitä. eibellä on yli 50 vuoden kokemus alalta ja se tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan ja innovatiivisesta näkemyksestään leikkipaikkasuunnittelussa.

– On erittäin innostavaa, että voimme yhdessä eiben kanssa tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin ja suuriin yleisiin leikkipuistoihin ja ulkokuntosaleihin, kertoo Haplen operatiivinen johtaja Andreas Ahlskog.

eiben leikkivälineet noudattavat kuten Haplekin EN 1176 -standardia ja ovat sen lisäksi TÛV-sertifioituja. eiben sitoutuminen kestävyyteen ja turvallisuuteen on tärkeä kulmakivi yhteistyössämme. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen leikkipaikka täyttää korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit, jatkaa Ahlskog.

– Olemme eibellä erittäin iloisia yhteistyöstämme Haple Ab Oy:n kanssa. Yhteiset arvot, kuten laatu, turvallisuus ja hyvinvointi, motivoivat meitä solmimaan tämän kumppanuuden. Haplen asiantuntemus julkisten tilojen leikki- ja monitoimivälineissä täydentää tuotevalikoimaamme innostavista ja korkealaatuisista tuotteista. Yhdessä haluamme edistää koulujen, päiväkotien ja julkisten leikkipaikkojen rikastamista kokonaisratkaisuilla ja kannustaa lapsia ja aikuisia elämään aktiivista elämäntapaa. Yritystemme välinen synergia ei lupaa vain innovaatiota vaan myös kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen, sanoo Thomas Weger, markkinoinnin johtaja eibe Production + Sales GmbH & Co KG:ssa.

Nykyään sekä lapsille että aikuisille kertyy liikaa istumista ja ruutuaikaa. Samalla kansalliset suositukset kehottavat meitä istumaan vähemmän ja liikkumaan enemmän. Silloin voimme paremmin. Pysyvä istuminen on nykyajan terveysuhka, joka vaikuttaa sekä fyysiseen että psyykkiseen terveyteen.

– Tiedämme, että aikuisten liikuntatottumukset muodostuvat jo lapsuudessa. Siksi päätimme perustaa yrityksen, joka tarjoaa leikki- ja monitoimivälineitä julkisiin ympäristöihin, pienistä asuntoyhtiöistä suuriin yleisiin leikkipaikkoihin. Haluamme kannustaa lapsia ja aikuisia liikkumaan enemmän, kertoo Haplen hallituksen puheenjohtaja Ronny Östman.

Lapset tarvitsevat ja heillä on oikeus leikkiä turvallisessa ja aktivoivassa ympäristössä. Haple-tiimi työskentelee jatkuvasti kehittääkseen korkean leikin arvon tuotteita, jotka ovat kestäviä ja turvallisia. Uskomme, että leikkivälineiden tehtävänä on kannustaa leikkiin ja herättää lasten mielikuvitus eloon. Tässä eiben kyky yhdistää estetiikka ja toiminnallisuus on merkityksellinen. eiben leikkipaikkasuunnittelu vastaa lasten tarpeisiin haasteen, luovuuden ja oppimisen suhteen ja tukee siten lasten fyysistä, kognitiivista ja sosiaalista kehitystä.

– Haluamme olla mukana edistämässä mahdollisuutta asettaa jo varhaisessa iässä perusta aktiiviselle elämäntavalle. Uskomme, että aktiiviset ihmiset ovat onnellisia ihmisiä (Active People are Happy People), kiteyttää Ronny Östman.

Tiedot Haplesta:

Haple Ab Oy on Pohjanmaalla toimiva yritys, joka valmistaa ja myy leikkipuisto- ja monitoimivälineitä julkisiin ympäristöihin, aina asuntoyhtiöistä suuriin yleisiin leikkipuistoihin. Haple tarjoaa myös puistovälineiden huolto- ja ylläpitopalveluita sekä asennus- ja tarkastuspalveluita. Haplen perustajilla on visio auttaa lapsia ja aikuisia pysymään aktiivisina ja iloisina.

Tiedot eibesta:

eibe on saksalainen perheyritys, jolla on juuret 1400-luvulla, ja se on harjoittanut puistovälineiden suunnittelua, kehitystä ja valmistusta yli 50 vuoden ajan. Kaikki valmistus tapahtuu Saksassa, muun muassa Röttingenin tehtaalla. Yrityksellä on noin 350 työntekijää ja myynti useisiin eri maihin. Yritys tarjoaa inspiroivia ja korkealaatuisia tuotteita leikki-, teema- ja monitoimipuistoihin.

Lisätiedot:

Andreas Ahlskog, COO

Puh. +358 50 4288 134

andreas.ahlskog@haple.fi

Ronny Östman, hallituksen puheenjohtaja

Puh. +358 44 7577 977