Puistonympäristö

Julkiset paikat kuten puistot, aukiot ja kävelyreitit ovat keskeinen osa kaupunkejamme ja yhteisöjämme. Nämä paikat toimivat kokoontumispaikkoina, joissa ihmiset voivat kohdata, rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Näiden paikkojen tekeminen vieläkin houkuttelevammiksi ja toiminnallisemmiksi on puiston kalusteiden valinnassa ratkaisevaa. 

  

Haple tarjoaa pääasiassa kaksi päämateriaalia käyttäviä ulkokalusteita: metallia ja puuta. Molemmat materiaalit ovat kestäviä ja erittäin käyttökelpoisia. 

 

puistokalusteet

  Penkki: Gloria Style

 

Penkit: Rentoutumisen keidas   

Penkit ovat yksi perustavimmista ja tärkeimmistä puiston kalusteista. Ne tarjoavat ihmisille paikan istahtaa, rentoutua ja nauttia ympäristöstä. Penkkien on oltava valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kestävyyden ja mukavuuden takaamiseksi. Tarjoamme erilaisia tyylejä ja kokoja sopimaan erilaisiin ulkoilmaympäristöihin ja esteettisiin mieltymyksiin. Lisäksi penkit voidaan räätälöidä sopimaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, puistoista kaupungin keskustoihin. 

 

  Pöytäryhmä: Parador Harmony

 

Pöydät ja pöytäryhmät: Yhteisöllisyyttä ja ulkona syömistä varten 

Sosiaalisen vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden edistämiseksi julkisissa ympäristöissä pöydät ja pöytäryhmät ovat välttämättömiä. Ulkopöytämme ovat täydellisiä piknikkeihin, ulkotapaamisiin tai vain paikka istahtaa ja nauttia kupillisesta kahvia. Tarjoamme erilaisia kokoja ja tyylejä sopimaan erilaisiin ulkoilmatiloihin ja käyttötarkoituksiin. Pöytäryhmät on myös suunniteltu kestäviksi ja helppohoitoisiksi, mikä tekee niistä ihanteellisia julkisiin paikkoihin. 

  

Luo houkutteleva julkinen ympäristö 

Olitpa sitten kaupunkipuistossa, aukiolla tai vesirajalla kulkevalla kävelyreitillä, on tärkeää luoda houkutteleva ja toiminnallinen julkinen ympäristö. Oikeilla puiston kalusteilla voit tehdä paikastasi kohteen, jossa ihmiset viihtyvät ja palaavat yhä uudelleen. 

 

>> Katso valikoimamme penkkejä ja pöytiä.